ΟΦΕΛΗ

Τα οφέλη της συνεργασίας αποτυπώνονται στα εξής:

Απαντάμε με την επωνυμία σας, παρέχουμε πληροφορίες στους καλούντες, κρατάμε παραγγελίες, ρυθμίζουμε ραντεβού.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα πολλαπλών εισερχομένων κλήσεων, τις οποίες διεκπεραιώνουμε με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο. Δεν χάνετε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες γιατί εξυπηρετούνται όλοι οι πελάτες σας ακριβώς σαν να έχουν μιλήσει ο καθένας με την προσωπική σας γραμματέα ξεχωριστά.

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση εισερχομένων - εξερχόμενων κλήσεων, τη λήψη - αποστολή fax, καθώς και την παράδοση των εισερχόμενων μηνυμάτων σε εσάς με τις παρακάτω επιλογές: άμεση τηλεφωνική ενημέρωση σε σταθερό ή κινητό, e-mail, fax, sms. Τα μηνύματα σας φιλτράρονται και δίνεται το καθένα στον παραλήπτη του όταν υπάρχουν πολλοί συνεργάτες.
.
Οι καλούντες σας μας βρίσκουν πάντα προς εξυπηρέτηση τους, κάθε λεπτό της ημέρας και μάλιστα χωρίς να ενοχλείστε εσείς από ίσως άσκοπα τηλεφωνήματα.

Επίσης μπορείτε να μιλήσετε με τους καλούντες αν το κρίνετε απαραίτητο από όπου κι αν βρίσκεστε (σύνδεση συνδρομητή με καλούντα).

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΦΕΛΗ

Κερδίζετε την ευελιξία των κινήσεων σας, την αύξηση της παραγωγικότητας σας, καθώς και τη σωστή επαγγελματική εικόνα σας.

Ο βασικός μας σκοπός είναι η αύξηση της επαγγελματικής απόδοσης και της επικοινωνιακής ικανότητας των πελατών μας.

Οργανώνουμε το πελατολόγιο ή τους συνεργάτες σας (για μια παραγωγική εκμετάλλευση ανά πάσα στιγμή).

Μέσα από τον ειδικό σχεδιασμό του προγράμματος, μας δίνεται η δυνατότητα να αναζητούμε στοιχεία, δεδομένα καθώς και ειδικές αναφορές προόδου π.χ. στατιστικά αν το επιθυμείτε.

 

 

  Ελληνικό Διαδίκτυο
Ανάπτυξη - Υποστήριξη - Προώθηση
προφίλ | events | επικοινωνία | σύνδεσμοι
ιατροί | δικηγόροι | ελεύθεροι επαγγελματίες | ειδικές υπηρεσίες